Rubriken beskriver mina dagar för tillfället. Sen Johan och jag kom hem till Linköping i måndags har vi gått upp tidigt varje morgon och tränat och sen pluggat hela dagarna. Första dagarna var inte kul alls. Var extremt trött hela tiden. Men nu börjar jag äntligen komma in i rutiner så känns mycket lättare! Så skönt att vara igång med träning också. Har i princip inte tränat alls på 6 månader vilket har resulterat i många extra kilon. Nu ska jag fan tillbaka till mitt gamla jag. Heja mig! 

5 januari 2017

Gott nytt år bloggen

Dagbok

Då var det dags för ett nytt år igen dåååå. Hade ett grymt nyår med ännu grymmare vänner. Fler bilder kommer senare.
 
Förra året såg mina nyårslöften ut såhär:
"Mina nyårslöften för 2016 är:
- Äta mer vegetariskt.
Har insett att jag faktiskt inte är så himla förtjust i kött. Det blir ofta kvar en massor på tallriken när jag ätit klart, så varför inte äta mer vegetariskt då? Bra för miljön också! 
- Gå på fler konserter. 
När jag gick i grundskolan/gymnasiet var jag på vääldigt mycket konserter hela tiden och det är fan bland det bästa jag vet. Så det ska jag absolut lägga ner mer pengar på det här året. Har redan bokat in Coldplay och Justin Bieber, wiii. 
- Bli mer ekonomisk.
Ska skaffa myyyycket bättre koll på mina pengar och sluta hetsshoppa. Det ligger för många helt oanvända plagg i min garderob. Ska också sluta unna mig så mycket mat ute. En väääldigt stor del av min lön går till mat och då bor jag ändå hemma. Skärpning!"
 
Lyckades hålla ett av dom (haha) och det var på att gå på fler konserter. 2016 bjöd på Coachella, Bråvalla, Coldplay, Justin Bieber, Beyoncé, och Kent. (Och kanske någon mer jag inte kan komma på.) Riktigt bra musikår med andra ord! I övrigt har året varit otroligt upp och ner. Men i det stora hela får 2016 en tummen upp.
 
Nyårslöften för 2017 måste jag klura på någon dag till, men att jag ska börja blogga mer är ett måste. Inte för att alla mina hundra tusen fans där ute ska ha något att läsa, utan för att jag vet hur mycket jag hatar mig själv när jag vill kolla i arkivet och har struntat i att blogga. 
 
Peace out.