13 september 2016

Linköping

Dagbok

Har seriöst varken haft tid eller ork med bloggen den här sommaren. Men nu sitter Anna och Lina och gnäller i vår gruppchatt om att jag inte bloggar så tänkte dra till med ett inlägg. 
 
Sen sist har jag jobbat, pluggat till körkort och fixat inför flytten hit till Linköping. Var så sönderstressad sista veckorna innan vi flyttade, men jag lyckades ta mitt körkort bara en vecka innan flytten. SÅ SKÖÖÖÖNT! Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket också. Ren lycka! 
 
Jaja. Här i Linkan startade allt med 2 veckors nollning. Jääävligt kul men sjukt tufft. Jag som verkligen inte klarar av baksmällor också. Hade några riktigt tuffa dagar. Men trivs så bra! Trodde jag skulle slippa "nolle-sjukan" men icke. Har halsfluss och feber i detta nu. Igår trodde jag att det var min sista dag vid liv så dåligt som jag mådde haha. 
 
Förövrigt älskar jag vår lägenhet. Vill bara att alla mina vänner ska komma hit och se den!!!! Så alla som väntar på inbjudan (Lina), KOM BARA! 
 
Bilder på den kommer sen.. Sladden till kameran verkar inte fungera av någon andledning, så får inte in några bilder på datorn.
 
Hoppas ni är nöjda nu Anna och Lina! Love u ♥
Min fina nolle-p klass!