Okej så detta var helt sjukt fantastiskt. Kommer GARANTERAT göra det här igen någon gång! Coachella var rent ut sagt magiskt. Väldigt varmt på dagarna bara men mot kvällen var det helt underbart. Under de dagarna festivalen höll på bodde vi i Palm Springs. Så häftigt ställe som är helt omringat av höga berg. Där ska man absolut bo om man ska på Coachella. 
 
Efter 3 fantastiska dagar på Coachella åkte vi vidare till LA. Där hade vi ungefär 3 dagar. Vi bodde PÅ Venice Beach bokstavligt talat. När man gick ut från vår ytterdörr hamnade vi på Venice beach walk liksom. Underbart! Under dagarna där hyrde vi bland annat cyklar och cyklade till Santa Monica, åkte till Beverly Hills och Hollywood och shoppade och gick på Walk of fame. Och sista dagen hann vi också träffa Verra. Så kul! 
 
Det var en riktigt häftig resa som jag mer än gärna gör om!!! Helst då under en längre period. Det är svårt att hinna med allt man vill göra på en vecka. Vart inte mycket chillande om vi säger så haha. 

Fick inte så mycket systemkamerabilder tyvärr, då jag glömde mitt vidvinkelsobjektiv i min väska på Arlanda. Ja, jag glömde min kabinväska på Arlanda. No comments. Men har fått några bilder med mobil och Tims Gopro. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress