8 juli 2016

Aloha

Dagbok

Long time no see. 
 
Update sen sist. 
Har färgat håret, ska bli ljus igen. Blev så trött på mitt mörka och ville bara göra en förändring. Och har ju varit ljus i princip hela mitt liv. Men har bara gjort en färgning än så länge, tar ju ett tag att bli blond när man varit svarthårig. 
 
I juni var jag i familjens lägenhet i Spanien med mina bästa vänner i 10 dagar. Så lugn och mysig resa. Måste göras om! Måste få med mig Tim dit ocskå så han får se hur mysigt vi har det där! Är så sjukt nöjd över den lägenheten asså, helt perfekt enligt mig! 
 
Kom hem och jobbade några dagar och sen drog jag på Bråvalla. Hade lite ångest inför det med camping och allt, men jävlar vad kul vi hade! Vi var typ 20 pers eller något från Sollentuna som åkte dit och hade vårt egna camp. Skrattade och skrek bort min röst totalt! (Som vanligt) Det var slut på söndagen så då blev det en tur hem i typ 2 timmar innan vi åkte på Coldplay på kvällen. Det var ren magi!  
 
Nu blir det jobb i en månad ungefär sen går flyttlasset mot Linköping. Känns helt sjukt! Är så nervös samtidigt som jag inte kan bärga mig att flytta till en ny stad och äntligen bli sambo med min kärlek. ♥