7 april 2016

1 vecka kvar

Dagbok

Så om en vecka är det äntligen dags att åka till Los Angeles! Längtar sååååå mycket. En veckas semester kunde inte komma mer passande om vi säger så. Har redan börjat packa haha. Och sen började jag fota lite av packningen i min handväska. Så övertaggad som vanligt hehe. 
 
Men idag är hemma sjuk från jobbet. Har åkt på vääärldens förkylning för typ 4e gången det här året känns det som. Jag som aldrig någonsin var sjuk förut. Antar att kroppen tar igen allt nu. Måste bara vara frisk på lördag när jag ska göra högskoleprovet. Har ingen vidare lust att sitta där och snörvla och störa alla andra. Fy. 

7 april 2016

Grattis Emil!!!!

Dagbok

Idag fyller min skruttis hela 14 år gammal!! Kan inte fatta hur fort tiden går.. Är i alla fall världens lyckligaste som har den här killen till lillebror. Älskar dig från månen och tillbaka min hjärtis ♥

2 april 2016

iMac 27"

Dagbok

Asså because I'm happy. Tim fick med sig denna goding hem från jobbet efter att den gått sönder. Han köpte till lite olika delar och voila, som ny! Och eftersom att han redan har en perfekt fungerande dator så fick jag ta den här. HUR BÄST?!? Den är såååå bra! Har tagit lite tid att lära sig Mac dock hehe, men börjar få koll på det mesta nu. 
 
Och som om det inte vore nog med en grym dator så jag på Coachella i LA om 2 veckor. Känns pretty amazing om jag får säga det själv. Är så megastört brutalt taggad! Fast först har jag ett högskoleprov att skriva nästa lördag. Så bloggen lider tills dess.