2 september 2015

Hejdå semester

Dagbok

Nu har jag ju börjat jobba igen. Efter 3 veckors semester. Känns sådär halvkul. När man är van vid att gå upp vid 11-12 varje dag är det fan inte lätt att ställa om sig och gå upp 7 på morgonen. Meeenmen, vi har sjukt lugnt på jobbet nu när högsäsongen är över. Vi har glapp på 30-40 min ibland under dagarna. Varför ska alla göra pass samtidigt?? Det är sjukt hur alla kommer under våren/sommaren. 
 
Har förövrigt råkat ändra lite i designen. Jag har ju alltid fixat med mina egna designer i HTML osv. Men nu råkade fixa en ny stilmall från blogg.se. Och nu kan man inte längre redigera och hålla på själv som jag älskar att göra. Så jag gråter här hemma. Tror jag sparat alla koder till någon gammal blogg någonstans på datorn, så får väl leta upp det någon dag och börja pyssla ihop något själv igen haha. 
 
Nu väntar jag på att Tim ska komma så vi kan kolla på Paradise Hotel. Haha äntligen har man något att kolla på varje kväll mån-ons igen. Och extra kul i år är ju att Josse är med. Igår var vi alla tjejer hemma hos henne och kollade när hon kom in i huset. Ska bli kul att se vad hon kan bidra med! #teamjosse
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress