27 september 2015

DISMALAND

Dagbok Foto Semester

Idag har jag legat i sängen sen jag kom hem från Arlanda 12:30 typ haha. Enda gången jag rest på mig har varit för att hämta mat. TJOCKIS. Har i alla fall spenderat helgen i England med Tim. Vi åkte 21 i fredags till Gatwick sen åkte vi tåg i 4 timmar på lördagen till Weston Super Mare. Där har Banksy har byggt upp en utställning av vår bittra framtid. Det var såå häftigt, lätt värt alla långa resor. Resan hem till vårt hotell igen i Gatwick tog 5 timmar. Så vi var tillbaka på hotellet 03:30 vilket innebar 2,5 timmes sömn innan vi skulle åka tillbaka till flygplasten imorse och åka hem. DÄRAV anledningen till att jag legat i sängen och dött hela dagen haha. Helt slut! Men en väldigt lyckat helg blev det!
Btw blev många av bilderna sådär halvbra pga för hög ISO. Men var svårt att få till bra bilder i mörkret. :)
 
Nu ska jag äta något igen och sen sova hehe.

13 september 2015

Fransförlängning

Dagbok

Idag har jag varit och gjort fransförlängning för första gången. Är såååååååååååå nöjd verkligen!! Kommer garanterat göra om det här i framtiden. Gjorde dom hemma hos en av Matildas kompisar. Hon var superduktig och det gick på ca 1 timme. Dunderbra! 

7 september 2015

KAYLA ITSINES BBG 1.0

DagbokIdag satte jag igång med Kaylas bikini body guide igen. Gjorde hela 12 veckorsprogrammet i vintras och Könde att det är dags för mig att ta tag i träningen på allvar igen. Har inte tränat sen i april. Kör med Filla den här gången. Det är sååå mycket skönare att ha någon att träna med!! Mamma kör också men på annat gym än mig så vi hjälps åt med kosten hemma. 

Men herregud vad man glömmer bort hur tufft det här programmet är. Det är fan ingen enkel match! Ser inte fram emot imorgon. Kommer ihåg sist när jag inte ens kom upp ur min skrivbordsstol. Kunde inte lämna ut pass på en hel dag för jag kom inte ut min stol hahah.