30 oktober 2015

MOT LONDON

Dagbok


Nu sitter vi på flygplatsen, redo att åka till London! Ikväll ska vi gå på U2 på O2 arena, kommer bli magiskt!!!!! Sen har vi hela dagen imorgon också och sen åker vi hem på söndag. Ha en trevlig helg kompisar ❤️

27 oktober 2015

ZARA

Dagbok

Mina nya älsklingsbyxor från Zara, såååååå snygga! 

22 oktober 2015

6 weeks to go

Dagbok

Har precis genomfört det värsta Kayla passet någonsin. Kunde knappt andas och trodde jag skulle kräkas hahaha. Men det behövdes! Jag och Filla ska ha godis/chios/läsk osv förbud fram till julafton nu. Då borde vi fan se lite resultat. Jag berättade för Filla idag hur dålig självdisciplin jag har när det kommer till godis och god mat. När jag väl tagit något onyttigt så frossar jag det. Det är sjukt! Är beroende av socker och det måste få ett stopp. Var så duktig i början sen åt jag onyttigt en gång och då var det kört haha. 
 
Nu har vi i alla fall avslutat halva programmet. 6 veckor dvs. Känner mig lite starkare, men ser inte så stor skillnad på kroppen annars tyvärr. Men har bara mig själv att skylla. SKÄRPNING PÅ MIG. 

Kommer ihåg att jag hatade min kropp här. Nu är jag avundsjuk på den. Att man aldrig kan vara nöjd. Vill få tillbaka den här kroppen nu!