6 november 2015

Resan

Dagbok Semester

Har inte orkat ta tag i att skriva om London. Men hade det i alla fall fantastiskt roligt med Johan! 
På fredagen var vi på U2 på O2 arena. Helt jävla sjukt bra, var så starstrucked hela konserten. Var så nära att jag såg rynkorna på dom liksom haha. Kände mig som världens lyckligaste! Har sån enorm kärlek till det bandet. 

Lördagen bestod av shopping och utgång. Det var ju Halloween så ALLA var utklädda, förutom jag och Johan såklart. Vi kom inte in utan utklädnad så vi fick låna lite blod från någon på stan och kleta på i ansiktet haha. Var så där när vi väl var ute, har av någon anledning aldrig riktigt haft kul ute i London. Tycker det är för mycket typ stå och hänga och dricka typ, jag vill ha stora dansgolv med galna människor! 
 
Söndagen skulle vi åka hem, men så blev det inte. Vid 14.00 var vi på Gatwick. Vid 02:00 fick vi veta att vårt plan var inställt. Alltså 12 timmar senare, KUL. Och jag var dödsbakis också haha. Vi började ringa runt till hotell där mitt i natten men ALLT var fullt. Så vi fick sova på en soffa på flygplatsen. Vi fick en ny flight från Heathrow dagen efter 21:05. Så när vi vaknade fick vi ta oss dit med buss och så checkade vi in på ett hotell under dagen och sov lite. Sen var ju SJÄLVKLART vårt flyg på måndagen också sent. Fast bara 1,5 timme så klagade inte. Slutade i alla fall med att vi kom hem 26 timmar senare än tänkt. Tur att jag hade en positiv Johan med mig som höll mitt humör uppe, annars hade hemresan varit ett helvete! 
 
Fick några sketna mobilbilder från konserten, dom bästa bilderna får sparas i minnet!
 
Och sen min långa snapchatstory under hemresan haha.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress