28 november 2015

Heeelg

Dagbok

Den här veckan har gått superfort, vilket har varit så skönt med tanke på hur jag har tyckt att veckorna annars går i slow motion. Är så trött på mornarna och dagarna känns så långa. Hatar den här tiden på året! Nu vill jag att tiden ska gå snabbt så jag kan åka med familjen till vår nya lägenhet i Spanien och fira jul! 
 
Träningen går framåt. Fuskade lite med middagen igår och åt tacos hehe. Ibland måste man få unna sig för att orka hela vägen enligt mig. Kul är det i alla fall och idag har jag brutal träningsvärk i baksida lår. Bästa känslan! 
 
Ikväll blir det biomys med Tim i Mall of Scandinavia.
 

22 november 2015

KOCKEN SOFIA

Dagbok

Det absolut tuffaste med det här träningsprogramet från Rickard Bravo är nog kosten. Frukosten och mellanmålen är superenkla och supergoda men lunchen och middagen är en utmaning för mig som aldrig lagar min egen mat själv. Eftersom att min familj äter vanlig mat så måste jag göra min egna mat efter mina vikter jag fått i mitt matschema. Och maten får ju absolut inte bli enformigt för då kommer jag ge upp på en gång. Känns som att allt jag gör nu för tiden är att leta goda recept haha. Bra träning för när jag ska flytta hemifrån i alla fall!  
 
På bilden har ni mina köttbullar med tomatsåsen jag gjort helt själv haha. Sååå nöjd! Som sagt lagar jag ju aldrig mat själv, så är kul när man lyckas göra något gott! (Ser dock inte lika gott ut på bilden som det var i verkligheten)