Jag har faktiskt gjort en till Instagram. En sån där instagram där jag bara kan lägga upp fina bilder när jag vill. Känner inte riktigt att jag kan göra det på min vanliga. Jag tar så mycket foton jämt men vet aldrig vart jag ska göra av dem. Lägger bara in bilderna på datorn och sen ligger de där och skräpar, så en Instagram får duga så länge haha. → https://instagram.com/swallins/ ←
 

22 maj 2015

Freeedag

Dagbok

Gud så skönt med fredag!!! Har bara jobbat 2 dagar den här veckan men den har ändå känts längre en en vanlig vecka haha. Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting. Tänkte bara kolla film och sova typ haha. Men imorgon blir det full rulle.. Måste städa, handla, laga mat, baka osvosv. Ska ha tjejmiddag här på kvällen eftersom att jag fyller år på söndag. HELA 21 ÅR, STOR TJEJ! Mamma och pappa ska bo på hotell, så vi ska bara ha jävligt kul här hela natten är planen! Ska bli sååå kul, älskar att fylla år!!
Förra året hade jag värsta 20 år festen, men nu är jag inte så omtyckt av grannarna längre så får skära ner på det haha.
Helgen i Linköping var helt sjukt jävla rolig! Skrattat som aldrig förr kan jag säga. Kom hem på söndagen och spelade korpenmatch, vi var 6 personer hela matchen, vilket innbär en man mindre på planen och inga byten på hela matchen. Ändå vann vi med 2-0 och jag fick göra båda målen. Lyckan var oändlig haha!
 
Nu har jag legat hemma sjuk i 3 dagar, men imorgon ska jag jobba igen. Idag kom mamma och pappa hem från Spanien efter att ha varit där och letat lägenhet. Och dom lyckades hitta en jättefin i Miraflores mellan Marbella och Malaga. Så aa, nu är vi alltså ÄGARE AV EN LÄGENHET I SPANIEN. Huuuuur lycklig kan man bli?? Känns ju helt sjukt roligt verkligen! Vi får tillgång till den i oktober och då ska Mamma och pappa dit igen och fixa iordning med möbler och måla väggar och bygga bardisk och gud vet vad. Och känner jag dom rätt så kommer det bli väääldigt fint när dom är klara! Så nästa sommar kommer jag garanterat leva där nere under min semster! WOOOHO!