31 mars 2015

Måååla

Dagbok

I helgen åker min mamma och pappa till Linköping så då ska jag passa på att måla om mitt rum! Just nu har jag en svart och en mörkgrå vägg och båda dom ska få bli vita. Det är mörkt nog i mitt rum med tanke på att jag aldrig har solljus in till mig på eftermiddagarna så hoppas på det ska ljusa upp lite! Om jag är snäll kanske jag får lite assistans av Tim också hehe. Ska göra om mitt rum lite mer sen när jag får pengar. Tröttnar så fort på inredning och sånt. 
Det här är min inspiration, SÅ FINT!

31 mars 2015

SJUK

Dagbok

Nu har jag varit sjuk i typ en vecka och då finns det inget farligare än internet. Att vara sängliggandes hela dagarna med en dator i knät precis vid löning är förmodligen det värsta som kan hända mig haha. Har köpt hem en jävla massa saker nu. Men förhoppningsvis är det i alla fall saker som kommer att användas! 
 
Idag var det korpenträning men eftersom att jag är sjuk och varit hemma från jobbet så gick jag bara ner och coachade lite. Vi har en del att jobba på innan korpen börjar! Imorgon ska jag börja jobba igen efter en vecka hemma. Ska bli skönt med lite rutiner igen. Sen har jag saknat träningen sjukt mycket, så det hoppas jag också kunna dra igång med snarast!

18 mars 2015

VÄRK

Dagbok

Idag har jag inte kunnat gå ordentligt, bokstavligt talat. Har haft så ONT i benen. Inte ens skönt ont, utan bara ont. Benpass i måndags och intervaller + fotbollsträning igår har tagit kol på mina stackars ben! Idag var det armar som stod på Kaylas schema, men fan det innehöll ju lika mycket ben som armar enligt mig. Plågsamt(!), men genomförde passet i alla fall vilket var det viktigaste. När jag kom hem tog jag ett långt varmt bad så nu känns det lite bättre faktiskt!
 
Har förresten fått upp ögonen för quinoa, aldrig ätit det förut men funkar ju till allt! Så nu ska jag börja byta ut pasta och ris mot quinoa ett tag framöver! Dagens lunch blev tonfiskröra med quinoa och lite sallad, ser inte så gott ut men smakar tipptopp!