16 juni 2015

LONG TIME NO SEE

Dagbok

Känner att jag alltid börjar blogga igen när folk tjatar på mig. Denna gången var det Towe som klagade på mitt usla bloggande. Men det har verkligen varit full rulle sen jag fyllde år seriöst! 
 
Först och främst, min födelsedag. En av mina bästa någonsin, utan tvekan!!! Hade tjejmiddag på lördagen den 23 maj och mitt i min tjejmiddag kliver Matilda in och överraskar mig. Blev så sjukt jävla stört chockad! Hon har ju hela tiden sagt att hon ska komma hem den 6 juni till mig, men hon totallurade mig och överraskade mig till min födelsedag. Hur underbar kan en människa bli? Tyvärr blev det inte så mycket foton från den kvällen, tappade all fokus efter Matilda kom haha. 

 
En vecka efter hon kom hem blev vi kollegor också, WOOOOHO! Det gör jobbet lite roligare att gå till varje dag ♥
 
Eftersom jag trodde Matilda skulle komma hem den 6 juni hade vi planerat in en överraskningsfest för henne den kvällen (haha). Men vi körde på med den trots att hon kom hem tidigare än väntat. Och då var det min tur att överraska henne! Och det blev en sjuuukt bra fest och Matilda hade ingen aning! 
 
Sen nu i helgen tog Marcus (min kusin) studenten i Linköping. Så vi åkte dit i fredags och spenderade natten där. Sen åkte vi hem tidigt på lördagen och då gick jag på dag 2 av Summerburst. En helt sjukt bra helg med andra ord! Bilderna från Marcus student har jag inte fixat än, så dom kommer i ett senare inlägg!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress