30 juni 2015

Marcus Student

Dagbok

Kom på nu att jag helt glömt lägga upp alla fina bilder från min kusin Marcus student! Så, här kommer en liten bildbomb från den 12e juni! 

29 juni 2015

LEDIGHET

Dagbok

HELLO! Har haft en dundervecka bakom mig och nu har jag en veckas ledighet framför mig. KAN INTE BLI BÄTTRE!!! 

I onsdags var jag och Anna på premiären av Entourage. SÅ. JÄVLA. BRA. Vi älskade den så mycket att vi ska gå och se den på bio idag igen! Hehe.. I torsdags åt jag på O'lerays med mamsi. Efter ett tag kom Alice och Matilda så tog vi en öl och bara snackade skit. Äntligen får vi våra mysiga sommarkvällar! 
I helgen var jag ute både fredag och lördag. Det kommer jag försöka undvika i framtiden hahaha. Blir så jävla bakis och att behöva ligga två dagar på raken och må skit är fan inte kul haha! I fredags var det i alla fall utgång med jobbet och i lördags var vi ute med tjejerna efter housewarming i Emmas nya extremt fina lägenhet i Hornsbergs Strand. 
Igår blev det pizza till lunch och sushi till middag hehe. Och på kvällen åkte jag, Anna, Tobbe och Tim till Häggvik och satte oss på ett berg och lyssnade på musik och njöt av ledighet. 

PUSS

20 juni 2015

MIDSOMMAR ♥

Dagbok

Vi flängde runt lite överallt igår i midsommar. Först var vi några brudar hos mig och käkade lunch. Har verkligen så underbara och roliga vänner! Efter lunchen drog vi hem till Erik på fest, och sen vidare till Henke och sen slutade vi upp ett gäng hemma hos mig. Kvällen startade lite segt men slutade sjukt bra!
 
Nu är vi ett bakisgäng kvar här som bara ska svulla och kolla film, älskar sånna gär bakisdagar!