Så, nu är en veckas semester slut. Har haft en helt underbar vecka! Snacka om att jag lyckades tajma in sommarens absolut finaste vecka haha! Tänkte berätta lite kort om min semester och sen bomba med bilder, hehe. 
 
I onsdags morgon (på Tims 21 års dag) tog jag, Johan och Tim bilen från Linköping ner till Tylösand. Där checkade vi in på camping, slog upp vårt tält och promenerade 100m till stranden. På kvällen tänkte vi dra ut då det var Tims födelsedag, men några drinkar och cider senare fick vi veta att klubben i Tylösand var stängd haha. Men hade en sjukt bra dag/kväll ändå! 

På torsdagen drog vi till Båstad och kollade in stranden och stan där. Sååå fint verkligen! Tyvärr låg campngen så långt ifrån stan så vi bestämde oss för att åka vidare till en camping Helsingborg istället. Där hittade vi en jättefin camping med pooler och minigolf där vi spenderade hela kvällen och grillade kött med pommes. 
 
På fredagen bestämde vi oss spontant för att åka till Skanör innan vi skulle vidare till Ystad på kvällen. Skanör var sååååååååååå fint, blev helt chockad över att det finns så fina ställen i Sverige. Aldrig direkt varit på Västkusten, men herregud vad det är vackert! Vit sand och klarblått, genomskinligt vatten. Efter sol och bad där åkte vi ner till Ystad som var vår slutdestination då min kusin Martina gifte sig där i lördags. 
 
Bröllopet på lördagen var så otroligt vackert. Har inte varit på bröllop förut så det var en upplevelse. Lägger in alla dom bilderna i ett eget inlägg. Jag fick äran att sjunga två låtar under deras vigsel där även Johan spelade gitarr. Det verkade uppskattas och det var extremt roligt att få göra något så speciellt! 
 
Har utan tvekan tagit för lite bilder under vår roadtrip. Men här är några få i alla fall!
Sarah

Härliga bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress