21 juli 2015

BARCELONA

Dagbok

Jag och Anna har bokat en resa till Barcelona i slutet av Augusti. Ska bli så. jävla. kul!!! Måste passa på att träffa Anna så mycket jag kan nu, för bara dagarna efter vi kommer hem ska hon börja plugga i Uppsala och då kommer man inte se lika mycket av henne. Usch, separationsångest som bara den. Kommer säkert böla halva resan över att hon kommer lämna mig för skolan hehe.
 
Vi har faktiskt varit i Barcelona en gång förut ihop, men det var i 9:an med skolan. Då verkade vi tycka att det var helt okej att gå runt och se ut som två fula fa-an. 

21 juli 2015

OH

Dagbok

Haha asså, så obsessed av den här filmen. Var så ledsen över att jag aldrig skulle få träffa Oh och krama honom att jag köpte hem ett gosedjur av honom för några veckor sen istället. Så idag blev jag väldigt lycklig när han kom hem i min brevlåda och jag äntligen fick krama om honom haha.

9 juli 2015

HOME

Dagbok

Asså, den här filmen ♥♥♥♥♥♥♥ Egentligen är jag inget jättefan av tecknat, men den här var så sjukt bra! Har sett den två dagar i rad nu och ska se den ikväll igen. Är kär, haha! SE DEN FÖR GUDS SKULL!!!!!