31 januari 2015

HELG

Dagbok

Äntligen helg!! Åkte direkt efter jobbet till gymmet och körde ett Kayla pas med Emma. Sen åkte jag till norrviken för att hämta ut min paket från IKEA. Paketen va liiiite större än jag förväntat mig och dom skulle jag släpa hem från bussen. Höll på att börja gråta när jag gick upp för min superbranta och långa backe hem för att det var så tungt. 
 
Hade i alla fall köpt en ny klädställning och vita galgar. Blev verkligen mycket finare än innan, har faktiskt mått dåligt över hur hemska vissa delar i mitt rum ser ut, men nu börjar det arta sig! Nu väntar jag bara på att Johan ska komma hit. Han skulla ta ett sent tåg hit, sen stannar han hela helgen. YAY! 

28 januari 2015

Mobilpics

Dagbok

Hellooooo! Onsdag idag, har varit sååå seg hela dagen och verkligen räknat ner timmarna på jobbet. Det är fan det värsta man kan göra! Sen efter jobbet blev det gymmet med mamma och Emma. Är inne på vecka 3 på Kaylas träningsprogram. Tycker fortfarande att det är väldigt roligt så hoppas det håller i sig haha i 9 veckor till haha.
 
I helgen har jag hållt mig ifrån alkohol. I fredags hade jag en nykter kväll på Paddys med trevligt folk. Sen ville Matilda lära mig äta sushi på lördagen. Det var inte gott så det kommer jag inte slösa mer pengar på i mitt liv haha. Sen på lördagkvällen var vi hos Josse och åt plockmat, sååååå gott!! Söndagen spenderades med Timpan och vi såg American Sniper på bio på kvällen, den var superbra! 
 
Igår var jag med Anna i centrum och gjorde naglarna. Herregud vad mycket fräschare man känner sig när man har fina naglar! Så värt!

22 januari 2015

VINTERLAND

Dagbok

Idag är det SÅ FINT ute. Blir glad i hela kroppen! Viby måste ju vara bland dom absolut finaste ställena du kan vara på i Stockholm när det ser ut som det gör nu. Allt ser helt orört ut. Så himla mysigt! 

Idag jobbade jag 11-19:30. Tog ut en FYS-timme efter lunchen och tog en promenad runt i Sollentuna. Väldigt skönt! Älskar att vi får ta ut en timme i veckan till träning! Nu har jag och Tim kommit in efter jacuzzibad här hos mig. Så skönt att bada i 40 grader när det är fullt med snö och kyla runt omkring!
 
Imorgon blir det gym efter jobbet och sen ska jag nog bara ta det lugnt med några kåmpizar på kvällen.