24 februari 2015

Party like Gatsby

Dagbok


I fredags var jag på Party Like Gatsby festen på Berns. Herregud vad coolt det var där. Hur alla hade klätt upp sig som på 20-talet och hur dom hade fixat med ballonger och dansöser mm på Berns.Superhäftigt! På lördagen var vi på fest hos Jeppe. Bakis hela helgen dvs haha.

Idag när jag gick utanför dörren klockan 07:30 såg jag SOLEN. Asså jag blev verkligen helt till mig. Blev så glad! För visst har det varit ljust ett tag nu, men att solen tittade fram idag gjorde verkligen hela mig dag! Jag som vanligtvis hatar tisdagar har haft min absolut lyckligaste dag på jobbet sen jag började idag haha. Tänk vad lite solljus kan göra med en.

24 februari 2015

Breakfast in bed

Dagbok Foto

Glömt visa vilken wifey jag var på alla hjärtans dag som gjorde Nutellatoast och jordgubbssmoothie till Tim på morgonen när han sov.

18 februari 2015

Träääna

Dagbok

Idag kunde jag äntligen börja träna igen efter att ha varit sjuk i typ 2 veckor. Så segt att bli sjuk mitt i Kaylas program. Men nu är vi i alla fall inne på v.5. Helt slutkörd i armar och mage. Kommer inte kunna skratta imorgon! 
 
Så förra veckan låg jag hemma sjuk från jobb och träning. Har varit lite sjuk till och från sen juldagen. Låt mig bli helt frisk bara, herregud. Men nu känns det i alla fall som att jag är på bättringsvägen, så nu är nyttig mat och träning prio 1 för mig igen. Köpte hem en Mix & Go Blender idag, så ska jag börja göra smoothies till frukost, då jag vanligtvis aldrig käkar frulle. Så hoppas den funkar bra och jag orkar ta tag i att börja äta på morgonen. 
Mamma och jag idag efter veckans Arms & Abs pass. Vi ser gladare och piggare ut än vad vi egentligen var haha.