10 december 2015

LINKÖPING

Dagbok

Älskar när man själv börjar märka skillnad på sin kropp när man börjar träna. Det jag lägger märke till först när jag börjar gå ner i vikt är att jag blir smalare i ansiktet. Ser jättestor skillnad snabbt där faktiskt. Kanske inte så märkbart för andra, men det är inte det viktigaste!
 
Igår var det PH finalen och grymma Josse vann. Helt sjukt ju! Men det var hon ju lääätt värd! Jättekul i alla fall, STORT GRATTIS JOSSE! 
 
Imorgon ska vi åka till Linköping. Fick spontant Lina att hänga på. Kommer bli så jäääääääääävla kul! Pirrar seriöst i min mage hahaha. Var så längesen jag gjorde något kul och att åka till Linköping med mina och Johans kompisar är fan bland det roligaste jag vet! Dom helgerna är fan oslagbara. Så nu längtar jag bara tills imorgon. 
 
Nu ska jag packa klart och göra matlåda till imorgon. 

7 december 2015

V.4

Dagbok

Nu går jag in på vecka 4 på mitt träningsschema med Rickard Bravo. Har varit lite slarvig med kosten helgen och förra veckan. Skärpning på den fronten den här veckan! Men är väääldigt nöjd hittills trots onyttigheter. Har gått ner 2.5 kg och förlorat 8cm runt midjan på 3 veckor. Och jag är inte i närheten av klar så det känns fantastiskt! 

6 december 2015

Mjukis-söndag

Dagbok

Chillsöndag. Idag har jag bara gått runt i mina mjukisar hela dagen. Har tvättat, städat, färgat ögonbrynen osvosv. Älskar sånna här slappdagar! Nästa helg blir dock annorlunda när vi ska ner till Linköping och hälsa på Johan. Vi är typ 12 pers från Stockholm som ska dit och festa hela helgen. Ska bli så jäääävla kul!!! 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på vänner. Har sovmorgon imorgon också, så skönt.