16 augusti 2015

Myshelg

Dagbok Foto

En veckas semster har paserat och jag har i princip inte gjort någonting. Fast det är precis det jag behövt, göra ingenting. Har vaknat när jag vill, gått upp, satt mig i solen, läst bok, myst med Tim osv. Så skönt! Men nu på onsdag ska jag och Anna äntligen åka till Barcelona. Ska bli såååå roligt! Hoppas på bra väder också så vi kan sola och bada lite! Har redan börjat packa, älskar att planera outfits osv i förväg hehe.
 
I fredags hade vi grillkväll hos Emma LH. Supermysigt med god middag och djupa samtal. Sen i lördags hade jag myskväll hos Filla, vi gjorde hemmagjorda fajitas och åt tills vi fick grov matkoma och kollade på 21 jump street. En väldig bra helg enligt mig. 

10 augusti 2015

KRÄFTIS 2015

Dagbok Foto


I lördags hade jag kräftskiva hos mig. Så himla mysigt och sjukt vilket bra väder vi fick! Vilka underbara människor jag har i mitt umgänge. Har inte tråkigt en sekund med dessa människor. LOVE YOU!
Nu är det nedräkning på seriös nivå asså. Som jag längtar efter semester nu!!!! 3 hela veckor ska jag vara ledig. 
 
Tim fick ledigt den här veckan så han och Charlie drog till Berlin igår, vilket innebar att jag inte fick någon sömn inatt haha. Gud vad svårt jag har att sova själv asså. Det är nästan löjligt. Vaknar hela tiden, drömmer mardrömmar, kan inte somna om. Fruktansvärt jobbigt! Men inatt sover Matilda här och sen kommer Johan hem också, så det kommer nog vara lugnt tills Tim kommer hem på fredag igen. 
 
Gud vad man inser hur töntigt mycket man älskar någon när man saknar ihjäl sig efter personen när det inte ens gått 2 dagar sen man sågs. 2 år och 8 månader har vi varit tillsammans och jag är fortarande lika kär. ♥