22 april 2015

Gastroskopi

Dagbok

Idag har jag varit ledig från jobbet. Hade en tid på Aleris specialistvård i Täby för gastroskopi. Har ju haft jätteproblem med magen i snart 6 år. Känner på dagen att jag ska få ont i magen och sen när kvällen kommer så kan jag inte göra någonting, bara ligger och vrider och vänder och har så sjukt jävla ont. Har till och med kräks någon gång. Usch, det är det värsta jag vet. Har tänkt att det är magkatarr i alla år, men vet inte säkert eftersom att det bara håller i sig en kväll. Dagen efter när jag vaknar känner jag aldrig någonting. Så lustigt. 
 
Men i alla fall.. Gastroskopi var fan bland det värre jag gjort. Det var så sjukt jävla obehagligt och jag hade en känsla av att jag skulle kvävas hela tiden. Och den där jävla slangen med kameran är ju inte direkt liten. Nee, fyfan det är något jag hoppas på att alrig få göra om. Och nu efter känner jag mig helt konstig i halsen och magen. Usch, känner mig traumatiserad typ haha. 
 
Efter min hemska upplevelse (haha) åkte in till stan och käkade med Tim. Vi köpte max och satte och och åt i Kunsträdgården bland alla fina körsbärsträd. Stockholm den här tiden på året asså, så fint!! Men imorgon åker vi till London. Ska bli helt underbart! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress