30 september 2014

Jobba

Dagbok

Så, imorgon börjar jag alltså jobba. Känns väldigt konstigt att jag ska börja jobba 5 gånger i veckan nu helt plötsligt. Har aldrig gjort det tidigare. Sen jag tog studenten har jag alltid haft jobb där jag jobbat väldigt olika. Ibland inte mycket och ibland inte alls. Men skönt ska det faktiskt bli att komma igång. Få lite rutiner och fasta tider.
 
Ska som sagt börja jobba som passhandläggare på polismyndigheten i Sollentuna. Nu första veckorna är det mest utbildning och jobb med handledare osv. Ska bli mycket spännande! Jag vet ju ganska mycket om jobbet sen innan med tanke på att Matilda jobbat där och hon trivdes ju skitbra så då borde jag också göra det. 
Saknar förövrigt dig väldigtväldigt mycket just nu. Kan inte tiden gå fortare? :(

30 september 2014

Inspiration

Dagbok

 
 
Asså är så sugen på att bara ha massor pengar (för det är ingen annan) och bara köpa en ashäftig lägenhet som jag kan inreda hur jag vill. VILL NÅGON SKÄNKA PENGAR TILL MIG? 
 
Alla bilder är tagna från We heart it.

29 september 2014

Linköping

Dagbok

I helgen har jag varit i Linköping. Åkte dit sent i fredags och åkte hem igår. Anledningen till att vi åkte dit var för att mamma och pappa hade "invigning" i sin lilla stuga dom har byggt om. Mina kusiner bor i Berg i Linköping och dom har alltid haft en liten stuga vid sitt hus som har varit riktigt skruttig. Det har varit lite av ett smutsigt gammalt förråd och det är alltid så jag har sett det. M&P har nu varit nere i Linköping flera helger och under deras semester och byggt om hela stugan. JAG VART SÅ IMPONERAD när vi fick se stugan i lördags! Asså, dom har gjort det så extremt fint där inne. Kunde inte tro mina ögon när jag klev in där. Vilken sjuk makeover. Har tyvärr inte några före bilder just nu, men ska försöka hitta så ni får se skillnaden, för den var inte nådig.