29 oktober 2014

HELLOO

Dagbok

Hej. Matilda tycker att jag ska skriva i min blogg oftare och eftersom att vi bor på varsin sida av jorden så är det inget annat än rätt att hon ska få veta vad jag gör om dagarna. HIHI ♥
 
Idag har jag jobbat på mitt jobb i exakt en månad och jag stormtrivs verkligen! Jag har nu fått egen behörighet till alla program som används när vi gör passen, så nu är det liksom mina egna pass som jag gör, superkuuul hehe. 
 
Har köpt massor nya saker sen jag skrev sist, så när jag har ork och tid ska jag ta kort och lägga upp här på el bloggo. Har gått från Iphone till Samsung också, en Samsung Alpha har jag köpt. Lite ovant att inte ha Iphone, men tycker faktiskt att Samsung har levererat väldigt bra! 
 
Imorgon kommer Johan hem till Stockholm och är här till söndag. Saknat honom massor så det ska bli jättekul!

15 oktober 2014

Jobbajobbajobba

Dagbok

Är i full gång med min utbilning till passhandläggare. Har varit två veckor med extremt mycket information och lärning asså. Men kul är det! Och nu börjar saker och ting falla på plats. Gör mina egna pass nu, men med handledare och så kommer det fortsätta även nästa vecka. 

Men gud vad det är mycket svårare än jag någonsin kunnat tänka mig. Det är så väldigt mycket att tänka på hela tiden med medgivanden och identitetsförsökringar och gud vet vad. Men kul är det... än så länge iaf. Mina kollegor sa att det var kul i ca 3-6 månader, sen blir det tjatigt haha. Det återstår att se hur det blir för mig. 

6 oktober 2014

Mitt senaste inköp

Dagbok

En vas från Hemtex. Kostade bara 199 kr och jag tycker den är sååå fin! Egentligen vill jag ha några fina rosor eller något i den, men det har jag inte råd att köpa nu haha.. så det får vänta. Men den här ljusslingan i blev ju faktiskt inte helt fel så länge!