25 november 2014

SkidFia

Dagbok

Nu är skidFia i farten. Åkte med mamma till XXL i Barkarby som öppnade idag. Dom hade massor erbjudanden osv så vi passade på att åka dit och kolla lite. Köpte med mig en skidhjälm och skidglasögon hem. Mina första egna WIHOOO! Funderat lite på om det är fett töntigt att ha snygga outfits i backen när man suger hahha. Typ "Hej jag lägger ner pengar på helt fel saker." Aja. SKITSAMMA, JAG ÄR SKITGLAD!

Vi var på IKEA också, mamma köpte nya påslakan till mig. Helt vita, superfresh! Sen köpte vi röda handdukar och röda detaljer till badrummet här uppe så det är också tillfräschat. Bra dag med min superbraiga mamma. Nu ska jag laga middag. Ja klockan är 22:12, men jag har faktiskt inte käkat. 

24 november 2014

Migränmåndag

Dagbok

Idag har jag legat hemma från jobbet med migrän. Önskar ingen den huvudvärken. Kräktes för att det pulserade så hårt. Usch fy och blä. Men lyckades somna under dagen och vaknade upp runt 16 och mådde mycket bättre. Så imorgon blir det jobbet! 

Mår fan inte bra psykiskt just nu. Är så nervös över att inte få behålla jobbet efter. Vi nyanställda har bara anställning till 31 december och allt är så oklart just nu och jag mår verkligen inte bra av sånt här. Får andningsproblem, blir grining, stressad.. you name it. Vill så gärna vara kvar! Jaja, hoppas på att få veta i slutet på den här veckan så man kan gå vidare sen. 

Helgen bestod av Lindas och Jessicas maskeradbal. Hade verkligen jätteroligt. Det är så roligt att träffa folk från Solna Gymnasium. Man träffar dom så sjukt sällan! Sen var Johan hemma också fast vi hann bara ses fredagen. Men alltid lika kul att träffa honom också, trots att det bara bli en snabbis!
Så här såg jag ut i lördags. Jag var den enda med ljus klänning haha. Leker att det är sommar. 

19 november 2014

ÅRE

Dagbok

Hellåååå, precis kollat PH. Fan att Kristian åkte. Suger ju verkligen. HAAAAAADE. 
Ikväll måste jag somna själv. Tim är på jobbmiddag så han kommer komma efter tolvslaget och då ska jag redan sova heheh. Men får sällskap sen i alla fall. 

Idag har jag lunchat med farmor. Hon bjöd på PONG Thai buffé. Kan fan föräta mig på thaimat. Så sjukligt gott.
En annan sak jag gjort idag är beställt hem skidjacka och skidbyxor från HM. Det ska bli julklapp från mamma och pappa hehe. Så rolig tjej som beställer sina egna julklappar. Men aja, det behövs eftersom att jag drar till ÅRE ÖVER NYÅR. YÄÄÄ. Det kan bli alldeles hur som helst. Har inte åkt skidor sen i 9:an och då plogade jag ner för backarna. Kommer förmodligen åka själv för att ingen kommer orka vänta på mig haha, men jaja det kan väl bli skoj. Vi är i alla fall 7 pers hittills som ska dit, hoppas på att få ihop fler. 
Natti.