28 maj 2014

FYNDIQ

Dagbok


Var på arbetsintervju idag. Tror det gick bra. Det viktigaste var att jag inte skämde ut mig, heheheh. Men har inga förhoppningar om det här jobbet, var tydligen jättemånga som hade sökt och det är ytterligare en intervju nästa vecka om man går vidare. En lång process! 

Efter intervjun mötte jag upp Tim på tåget och så åkte vi och käkade i Sollentuna C. Tog en ceasarsallad, så sjukt god! Nu väntar jag på att Matilda och Tim ska komma hit så ska vi kolla på Sverige-Danmark och äta chips med dipp. YUMMIE!

27 maj 2014

Tandblekning

Dagbok

Såååååå, idag har jag varit hos Sollentuna Dental Group. Gjorde en undersökning (inga hål, yeeeeees!!!!) och gjorde gipsavtryck av mina tänder till skenor. Nu ska jag äntligen bleka mina tänder! Har velat det i typ 2 år nu, så känns så skönt att jag äntligen tagit tag i det! På fredag ska skenorna vara klara så då ska jag dit och hämta dom. Sen bleker man tänderna hemifrån. Man sover med skenorna i typ 7 nätter. Johan har gjort exakt samma blekning och det har blivit så himla snyggt, så har höga förväntningar! 
 
Imorgon ska jag på arbetsintervju hos FYNDIQ. Sökte deras kundtjänst jobb för några veckor sen, fick en telefonintervju igår och blev nu vidarekallad på intervju på deras kontor. Håller tummarna för att det går bra!

26 maj 2014

20 ÅR!

Dagbok Foto

En helt underbar helg är slut och jag är numera 20 år. Hade Pink party här i lördags på min födelsedag. Hade så himla roligt! Startade med bakelser och gott till mina närmsta brudar och abslutade kvällen med en stor fest med massor folk på kvällen. Har fått helt otroligt mycket fina presenter från alla, känns som att jag har fått en helt ny garderob haha. Vi var i alla fall uppe och festade till 7 på morgonen. Riktigt stort tack till alla som var med och gjorde min 20 års dag magisk, och extra stort tak till Matilda som hjälpte med med att baka och fixa hela fredagen och lördagen! KÄRLEK