31 mars 2014

Hälgän

Dagbok

Dom enda okej bilderna från helgen blev på Anna och Annas sallad haha.
 
Helgen har varit supermysig! I fredags bjöd Tim på middag i Gamla stan, så gott!
Lördagen bjöd på mat i solen på Lilla Rött i Sollentuna med Anna och Filla på dagen. Kvällen spenderades med släkten som kom upp från Linköping.
Och igår åkte jag och Tim till Vero Moda/Jack and Jones outleten i Häggvik. (Jag hittade lite smått och gott så lägger upp bilder senare!) Sen kom Tobbe och plcokade upp oss med bilen och så åkte vi till Kista och kollade runt lite. På kvällen blev det Ben n Jerrys och film med Tim. ♥

25 mars 2014

Bra helg

Dagbok

Idag har jag jåbbat hela dagen lång. Började 8 och slutade 16.30. Har ett fruktansvärt chilligt jobb asså. Sitter och typ pysslar hela dagarna. Ganska okers då jag är en riktig pyzzler.

I lördags var vi som sagt ute. Vi var ett megagäng med alla olika åldrar så vi hade problem med att komma in på ställen, men vi slutade tillsist på Marquise och hade väldigt roligt! Hela helgen har varit helt perfekt. Det är först när Johan är hemma som man inser hur mycket man saknar att ha honom här i Stockholm. Skrattar alltid skiten ur mig när vi är med varandra! Men nu ses vi igen på måndag när AIK har premiär. Woho.
 
Imorgon kommer Anna hem också efter en vecka i New York, så då ska jag tärffa henne en snabbis innan jag börjar jobba 13.00. NICE! 
Jag och Emma i lördags. Hotta brudar typ.