15 juni 2014

TRÖTT

Dagbok

En hektiskt vecka är nu slut. Har gjort saker varje dag! Rudbeck tog studenten i onsdag, sen var jag runt på mottagningar på kvällen. Torsdagen bestod av 10 timmars provjobb på JYSK. Det var leveransdag, så packade upp varor i princip hela dagen. Var helt död när jag kom hem. Men ska jobba igen imorgon så antar att jag gjorde ett bra jobb! Emma och Becca tog studenten i fredags. Så fina och lyckliga! Kvällen bestod av Emmas mottagning och sen åkte vi med limousine till Sommar. Bakislördagen tillbringades med Anna, Filla och Matilda. Häng i Täby C och sen in mot stan för fika och mys på Cafe 60. 

Idag har jag varit helt jävla slut hela dagen. Körde ett hårt träningspass med mamma på dagen och åkte sen och kollade på henne när hon körde korpenmatch. Nu vill jag bara lägga mig i min säng och kolla på Frankrike-Honduras med min älskling, så det är så det får bli. 

Har glömt min kamera hos Emma, så här kommer lite mobilbilder från mina senaste dagar.
 

10 juni 2014

Tisdag

Dagbok

Idag var jag på arbetsintervju på JYSK i bromma. Ska få provjobba där på torsdag, så det är skitkul!! Efter intervjun åkte jag in till stan. Emma skulle egentligen med men hon var så trött, så jag fick vandra runt där ensam. Gjorde mig inte så mycket dock. Tycker faktiskt det är rätt skönt att vara själv när man ska shoppa. All fokus på vad jag vill haha. Köpte ett par byxor som jag letat efter på Zara ett tag. LOVE THEM! Och sen köpte jag ett linne från BikBok.

Efter några timmar mötte jag upp Tim för lunch i Kungsträdgården. Åt en skagenburgare. Så sjukt god, älskar skagen! Sen jag kom hem har jag bara chillat. Man blir så trött av att vara i stan när det är så varmt!

Ikväll ska jag och mamma påbörja ett 12 veckors långt träningsprogram. Det är Kayla Itsines Bikini Body Guide. Ska bli sjukt roligt faktiskt, är megataggad! Dags att bli lite fit! 

10 juni 2014

My days

Dagbok

I torsdags tog bästa Kristin studenten så var där på hennes mottagning innan jag åkte hem och firade mamsi som fyllde år! I fredags (på nationaldagen) hade vi grillkväll hemma hos Emma. Åt supergott och drack goda drinkar! I lördags blev det hemmahäng med Tim. På kvällen kom också Emma, Becca, Calle och Isac. Blev en filmkväll med chips och andra onyttigheter. I söndags firade jag och Tim 1,5 år tillsammans. Min älskling! Älskar dig mest av allt på denna planet ♥ Igår var jag barnvakt åt Saga och Milia till 23. Så fick lägga dom och så för första gången. Vilket inte var några alls problem. Världens gulligaste ungar! 
 
Korta versioner av mina senaste dagar. Här kommer en liten bildbomb också!