31 januari 2014

Alohaaaa

Dagbok

Dåligt med update. Sitter just nu på jobbet och har lunchrast. 
Har jobbat typ hela veckan och gjort mycket annat så har inte haft tid att skriva något.

I helgen påbörjade jag och Tim våra "nya" liv. Vi ska inte käka onyttigt på en månad (minst). Jag har också minskat REJÄLT på kolhydraterna. Vi har båda köpt gymkort på Friskis i Stinsen också. Har känts otroligt skönt att komma igång igen! 

Idag åker mamma och pappa till Spanien för att kolla på hus. Så jag och Tim ska vara barnvakt inatt åt Emil, sen kommer mormor, morfar och moster imorgon. Cozyness. 


22 januari 2014

Varma dagar

Dagbok

Kort jobbdag idag, 9-14. Men det var rätt skönt. Var helt sjukt trött! Kom hem och satte på Pretty Little Liars och somnade som en stock. Vaknade vid 15:45 av sms signalen. Visste knappt var jag var för jag var så trött haha. 

Imorse förberedde jag mig på en kall dag utomhus och tog på mig långkalsonger, underställströja, tjocktröja osv. Trodde jag skulle dö av värme. Fick bara vara ute en halvtimme på hela dagen plus att det var sol då. Varm dag inomhus dvs. Imorgon ska jag också jobba. Bra att få lite timmar nu så jag i alla fall får någon lön nästa månad! 

Nu ska jag kolla på nya How I Met Your Mother avsnittet och sen kommer Tim. Toodiloo. 
SMILE

21 januari 2014

Hei.

Dagbok

Hej hopp. Idag fick jag jobba på Vibyskolan för första gången på väldigt länge! Spenderade typ halva dagen utomhus, vilket jag INTE hade klätt mig för. Jag. Frös. Ska jobba imorgon också så har tagit med mig långkalsonger, underställströja, vantar, mössa och 2 tjocktröjor hit till Tim. Hoppas det löser frysproblemet.

Efter jobbet kom mamma och hämtade upp mig på skolan. Vi åkte då till Stinsen och jag lämnade ut CV:n lite här och där, lämnade också i alla matbuktiker runtom i Häggvik. Jag vill sååååå gärna ha ett heltidsjobb. Skulle vara så skönt med lite pengar nu asså. Tyvärr är det typ inga som söker personal nu bara. Sug. 

Nu ska jag och Tim baka eller något och sen ska vi kolla på PH. FAN VAD KUL VI SKA HA DET. Nemen. Hejdå. 
Dagens hjälte: Mamma.