24 februari 2014

Projekt

Dagbok

Idag har jag gjort saker hela dagen! Pappa som är lärare har ju sportlov som alla kids, så vi har varit ute och fixat allt möjligt. Åkte två svängar till soptippen och slängde allt från en säng till mina gamla kläder. Sen åkte vi och köpte virke till min säng jag ska bygga (med hjälp av pappa) imorgon. Bild kommer när den är helt färdig. Köpte också slang till mitt cykeldäck som det blev punka på precis innan snön kom. Bra timing! Cykeln ska lagas imorgon i vilket fall som helst.
 
Sen åkte jag en sväng till IKEA med mamma. Vi ville bli lite inspirerade. Det är nämligen så att jag ska flytta upp till övervåningen igen som på gamla goda tiden och så ska vi slå in väggen mellan mitt nuvarande rum och köket och få ett megastort kök! Kommer bli så snyggt tror jag. Ska satsa rejält på att få mitt rum där uppe snyggt. Har big plans så att säga hehe. Ska iväg imorgon igen med pappa och fixa massor.
Så här såg jag ut idag. Imorgon ryker förövrigt min lilla fjollspegel som jag knappt får plats i. Ska köpa en stor helkroppsspegel! 

24 februari 2014

Linköping i svartvitt

Dagbok

Har haft en bättre helg i Linköping med mina bröder. Vi alla tre har verkligen samma humor så vi skrattar alltid åt samma saker. Fast Emil kan ju gå över styr ibland, men han är ju bara 11. Nemen, kul har vi haft i alla fall. Skrattat så jag blev hes. Kommer definitivt att göras om framöver! Bilderna fick redigeras svartvita. Så tråkiga färger ute nu så går typ inte att göra bilderna fina.

22 februari 2014

Lone Survivor

Dagbok

Idag ställde vi klockan på 10.00 för att kolla på skidåkningen i OS. Är galet trött i ögonen, somnade typ halv 3 igår. Vi kollade på Lone Survivor till 2 på natten. Den var riktigt bra tyckte vi alla tre. Är en sann historia som utspelar sig i Afghanistan. Är en krigsfilm, men den var verkligen rörande och fin! Rekommenderar den absolut.

Idag ska vi åka in till stan här i Linköping. Chilla lite och typ fika osv. Myspys.
Klicka på bilden för att höra en av låtarna från filmen. Riktig så där lugn "Fia låt". Så bra!