Igår var det 4:e advent och idag är det 2 dagar kvar till julafton. Är glad att den här dagen snart är slut. Är jättetrött! Hade fullbokat hela dagen på jobbet och det kändes som att det bara var struliga passkunder idag. Nu håller jag på att tvätta och packa inför Åre. Åker till Linköping imorgon och sen är jag bara hemma en halv dag innan Åre. Ingen lugn semester för mig inte! Idag fyller pappa år också så vi ska käka thaimat och sen ska vi kolla på Dum Dummare 2, supermys!

20 december 2014

Loerdag

Dagbok

Ska hem till Filla ikväll med Anna, Emma och Matilda och ha filmmys. Love it. Är väldigt trött på alkohol och fest just nu och skulle gärna spendera några helger framöver med filmkvällar osv hehe. 

I torsdags kom Johan hem, så han stannar här till tisdag när vi tillsammans åker till Linköping för att fira jul! Igår var jag, mamma, Johan och Emil och julhandlade lite i Kista. Jag köpte tröjan på bilden från HM. Har så ont om Tshirts så det måste jag faktikst köpa lite fler av. Ska ta en rejäl garderobrens snart haha.

17 december 2014

Pizzaaaaaaaa

Dagbok Foto

Idag hade mamma gjort en nyttig pizzadeg på typ majsmjöl och vatten. Men min familj gillar inte nyttigt så vi gillade den inte haha. Nejmen, det var gott men godare med onyttigt när man käkar pizza hehe. 

Idag efter jobbet åkte jag och tränade på Friskis med mami. Körde intervaller och sen lite cardio typ. Jobbigt som fasen. Asså tycker verkligen att det är kul att gymma när jag väl är där men glömmer alltid bort att det är kul så fort jag lämnar gymmet haha. Nemen ska fan sätta igång lite mer ordentligt efter jul. Nu tränar jag bara typ 1-2 gånger i veckan. Dååligt Fia! 
 
En rolig nyhet förresten är att jag har fått förlänging på jobbet till sista augusti 2015. Superhappy!! Trivs så bra!