26 augusti 2014

Saknar dig

Dagbok

Imorgon har det gått 2 veckor av typ 40 veckor utan min bästa Matilda. Framsteg haha. Nejmen, saknar dig väldigt mycket ska du veta! ♥

24 augusti 2014

Hejdå heeelg

Dagbok

Den här helgen har flugit iväg. I fredags hade jag myskväll med Emma. Vi såg The Fault In Our Stars. Herregud vilken gråtig film! Tur att Emma var med så jag kunde hålla in tårarna någorlunda. Hade jag sett den ensam hade jag nog fan tappat andan av allt hulkande haha. 

Igår hade Emma kräftskiva. Shit asså. Älskar att jag har kommit in lite det där tjejgänget, dom är helt spårade, så sjukt roligt. Innan alla skulle vidare in till stan stod vi allihop och sjöng och dansade till gamla låtar. Så roligt! Sen drog alla till stan och jag och Filla drog till Viby och mötte upp Torkel, Tim och Anton innan vi drog hem och sov.  
 
Har tråkigt nog inte tagit några bilder den här helgen. Får bli en somrig bild på mig istället. Shit vad jag inte är redo för hösten. 
 

18 augusti 2014

Becca 19 år!

Dagbok Foto

Igår hade Becca lite "sen födelsedagsfika" som hon kallade det. Herregud vad hon hade bakat och vad gott det var! Dog bakelsedöden. 5 av 5 får Becca för sitt fina jobb. Och jag vet att Emma hälpte till så du får också en liten stjärna i kanten haha. 

Mot kvällen drog jag till Sollentuna Vallen där mamma skulle spela Korpen match. Andra vinsten för säsongen blev det! Johan var där också, han hade match i Stockholm igår så han stannade här över natten. Blir alltid lika glad över att träffa honom! Resten av kvällen tillbringades sen med Johan, Anna och Tim. Mina favoriter! 

Idag ska jag städa huset på order från Mami och sen ska jag träffa Anna.