30 april 2014

Valborg

Dagbok

Då var det valborg igen då. Har suttit och funderat i 10 min på vad jag gjorde förra året, men jag inte komma på vad som hände då. Vet att jag hade mösspåtagning på dagen men har verkligen ingen aning om vad jag gjorde på kvällen. 

Om en halvtimme ska jag åka och möta Matilda i centrum. Tänkte besöka systemet och sen sola. Sen gör vi iordning oss hos Matilda och så blir det middag hos Elin. Har inte riktigt bestämt mig för jag ska göra efter middagen. Får se helt enkelt! 
Valborg får tummen upp idag, vi får se vad den får imorgon! 

28 april 2014

Matmatmat

Dagbok

Har haft en ganska lugn och mysig helg. I fredags åt jag på O'learys med bland annat Emma, Becca, Karro och massor fler. Hade det väldigt roligt och kvällen avslutades med lite nattbilsåk med Tm och Tobbe. På lördagen åt jag middag med Matilda på Thai House Wok (mitt favorit matställe) och sen köpte vi godis och chips och åkte hem till mig och hade sleepover. På söndagen åkte vi till Sollentuna C och mötte upp Filla och Anna och åt lunch och fikade. Som sagt lugn och skön helg!
 
Idag har jag varit barnvakt och Milia och Saga och nu väntar jag bara på att Tim ska komma hit så vi kan kolla på en film. Imorgon ska Tim göra andra och sista halvan av sin tatuering. Yaaaay!

Bilder från i söndags: 
 

22 april 2014

Dagbok

Jag är löjligt kär i dig.