29 september 2009

so easy

Dagbok

Nu sitter jag med mystofflor och mjukiskläder och kollar på idol. Mysmys! När idol är slut ska jag gå ner och kolla på barca! Individuella träningen gick bra, vi körde typ allt möjligt.. teknik, skott, stege osv. Vi ska köra imorgon innan vanliga träningen också. Något annat som händer imorgon är att vi har orientering i skolan, blööööääääääää! Hatar orientering, det är så tråkigt! Menmen, det är väll bara att göra det gissar jag.

29 september 2009

everytime.

Dagbok

Idag har jag individuell träning med Verra och min tränare, ska bli skojigt! :) När jag kommer hem blir det massor plugg.. har bokredovisning till fredag och jag har inte ens börjat läsa min bok. klunk...

Igår var jag som sagt på derbyt.. AIK VANN MED 2-0! Innan matchen jobbade laget med att gå omkring med bössor och samla in pengar till världens barn. Efter ett tag bestämde jag, Lina, Verra och våra tränare oss för att gå och äta på en pizzeria. Jag Verra och Lina bestämde oss för att dela på en familjepizza, vi trodde inte dom var så himla stora, och sen kommer dom in med pizzan och den var helt sjukt stor! Vi började asgarva ch det var hur pinsamt som helst! Vi var liksom 3 fotbollstjejer som skulle dela på den här stora pizzan. Uh..